Rólunk

Nyüzsgés mentes különleges erdei töltődés

Természetközeli élmények Sukorón

Illaberek turistaház

Az Illaberek turistaház 2021-ben épült állami beruházásból,fenntartója a sukorói önkormányzat.

Nagy Gabriella vagyok, 2014 óta élek Sukorón az Illaberek turistaházat alvállalkozóként működtetem megnyitása óta. Nagyon szeretem ezt a környéket , a Velencei-tó közelségét, Sukoró bájos zegzugait, girbegurba utcáit, madárvilágát, természeti kincseit.

A turistaháznak olyan nevet szántam, ami visszatükrözi a környék mesebeli ,elvarázsolt báját. Ezért választottam az elnevezést Jókai Mór:A kiskirályok című regényéből. "Ha szaladni akartok , illa berek, nádak, erek!"-szól ez a csodálatos mondat ,ami nagyjából annyit takar ,hogy ha el kell illani valahonnan, itt az ember menedéket talál.

Ennek megfelelően alakítottam a közösségi terek belső dizánját,hogy az ide érkező vendégek egy varázslatos mesevilágba csöppenhessenek . Azon dolgozunk, hogy vendégeink átadhassák magukat az aktív pihenésnek, bebarangolva ezt a gyönyörű környéket , pihentető menedéket találva nálunk.

Az a kép, ami az emberek emlékezetében él egy turistaháztól , azonnal megváltozik, miután hozzánk ellátogatnak . Mi nem pusztán egy funkcionális szállást kínálunk vendégeinknek . Sokkal inkább egy olyan - minden kényelmet kiszolgáló , modern szálláshelyet , ahol az ember úgy érezheti magát, akár egy puha, meleg zsebben.

Természetközeli élmények Sukorón

Illaberek turistaház

A turistaház egyágyas, több kétágyas, valamint négyágyas családi szobákkal rendelkezik, valamint a matracszálláson harminc főt tudunk elszállásolni a csoportos utazók igényeit kielégítve.